Over ons

Op zoek naar een hobby..

Veel aan het werk en bezig zijn met andere mensen, is iets wat ik graag doe. Maar wat heb ik voor mezelf? Ik ben erg creatief en doe graag dingen met mijn handen. Daarnaast maak ik graag andere mensen blij door bijvoorbeeld te koken en/of bakken. Het begon allemaal met het kijken in hobby winkels, hier kan ik wel uren rondlopen. Ik zocht destijds een hobby waarbij ik mijn creatieve brein aan het werk kan zetten en andere mensen blij kan maken. Een affiniteit met kinderen heb ik al jaren, dus het was de kortste klap om hier iets mee te gaan doen.

Baby's heel erg leuk!

Vroeger als klein meisje heb ik een lange tijd een speen gedragen. Tegenwoordig zie je veel leuke dingen voorbij komen om aan een speen vast te maken. Daar ging ik dan! Shoppen, op zoek naar leuke materialen om een speenkoord mee te maken. Mijn allereerste materialen heb ik bij heel veel verschillende winkels weg geplukt. Hiermee ben ik tot mooie concepten gekomen voor mijn allereerste speenkoorden.

Bol.com

Na het maken van leuke ontwerpen ben ik ze op Bol.com gaan aanbieden. Binnen een korte tijd begon ik veel speenkoorden te verkopen via Bol.com maar ook via vrienden, familie en kennissen. Wat begon als een hobby, is nu uitgegroeid tot een onderneming. Mijn droom is dan ook om hier een grote onderneming van te kunnen/mogen maken.